Parteneri livrari Whats UP bistro Slobozia

Suntem un restaurant ce livram la domiciului sau in sistem take away in Slobozia, Ialomita. Ne place ca la Whats UP sa facem lucrurile intr-un mod diferit.

Muncim in continuu in locatia noastra din Slobozia, Ialomita, ca sa iti asiguram cea mai buna calitate a mancarii comandate. Gasesti la noi un meniu echilibrat cu peste 30 de feluri de mancare, inclusiv optiuni vegetariene sau vegane. In plus, ai la pranz, de luni pana vineri, meniul zilei.

Parteneri comenzi livrari la domiciiu Slobozia Ialomita. Livrarile noastre de mancare, atat prin GLOVO, Takeaway sau FastOrder, cat si comenzile de la telefon sau facebook, o asiguram cu 2 baieti foarte capabili. In 99% din timp livrarea in Slobozia chiar ajunge cand spunem ca ajunge. In principiu livram rapid. Foarte rapid.

Poti plati la noi cu VISA, Mastercard sau carduri de mese calde si bonuri de masa de la Sodexo sau Edenred.

Marketingul este asigurat de echipa de la 25DIGITAL Slobozia care se ocupa de prezenta noastra online si offline. Tot ei detin si situl www.digidesign.ro unde gasesti toate minunatiile pe care ei pot sa le faca. Cu ei vom organiza concursuri si parteneriate inclusiv cu alte firme din oras.

O zi frumoasa va dorim in continuare!

meniul zilei slobozia livrare la domiciliu