Mese Calde

social pass slobozia mese calde

Buna ziua,


Începând de astăzi acceptăm la plata cardul social pentru mese calde de la Sodexo. Puteți alege orice din meniul nostru sau din oferta pentru meniul zilei, inclusiv cu livrare la domiciliu.


Adresa noastra este Aleea Cosminului nr. 2 (piața mică), Slobozia, Ialomița.
Găsiți meniurile pe situl nostru la www.whatsupbistro.ro sau pe pagina noastră de facebook.

CE SUNT TICHETELE?Un sprijin din partea Guvernului României prin Programul Operational Ajutorare a Persoanelor Defavorizate cofinantat prin Fondul de Ajutor European pentru cele mai Defavorizate Persoane,ce asigură masă caldă în fiecare lună, pentru aproximativ 300.000 de persoane din categorii sociale defavorizate. Tichetele sunt emise si distribuite numai pe suport electronic.


CE VALOARE AU ȘI CUM SE POT FOLOSI?Valoarea nominală a unui tichet este de 180 lei/lună.Acestă valoare nu este impozabilă iar valabilitatea tichetului social pe suport electronic este de 1 an de la data alimentaria acestuia pe suportul electronic.
UNDE SE POT FOLOSI?Aceste tichete pot fi folosite doar la unitățile afiliate care au încheiat un contract/protocol/acord cu unitatea emitenta pentru acest tip de tichete.

 • CUM FACETI PRIMA TRANZACTIE?- Identificati in lista locatia/unitatea de la care doriti sa cumparati masa calda
  – Ajuns la locatie, informati ca doriti sa faceti plata cu cardul social pentru mese calde.
  – Introduceti cardul in aparatul de validare (POS)
  – Tastati codul din 4 cifre (codul PIN) pentru a finaliza cumparaturile.
  – Cardul va ramane in apart (POS) pana la eliberarea bonului fiscal.
 • RETRAGERE DE NUMERARCardul NU PERMITE retragere de numerar de la bancomate.
 • AFLA SUMA DISPONIBILAPentru aflarea sumei de bani disponibila pe card, va rugam sa sunati la numarul 021 207 27 27, apasati tasta 1 si introduceti cele 16 cifre de pe fata cardului, urmate de tasta diez ( # ).
 • UTILIZARE SUMASumele primite pe card pot fi utilizate in termen de un an de la data alimentarii, iar suportul electronic (cardul) are o valabiliate de 5 ani de la data emiterii.